19 Ağustos 2009 Çarşamba

Var mısın? Yoksun.


Bu yazıyı, Sayın H.Arslanbenzer (muhtemelen "küfürlü" olduklarını iddia ederek, zira yapmadığı şey değil;) yazısına yaptığımız yorumları sildiği için yazıyorum.



Siz cin oldunuz da n'oldu? Bugüne kadar adam mı çarpabildiniz? Hayır hazret Koltuğunuzun rahatlığıyla, erkinizin keyfini sürerken rahatsız oldunuz. Biz üne soyunmadık. Sözünü ettiğiniz o yanılsama ancak sizin gibi şiir tüccarlarının gözünü boyar.

Meydanları boş buldunuz da şiir'den sonra din tacirliğine de soyundunuz da bizi unuttunuz mu aman? Sayın Sayın, bakın... Yedirir yedi.

Bir yığın kitabı yığmış önüne
Sinek konsa korkar tatlı canına
Hipi yosmasını almış yanına
Pehlivanlık taslar gör hele hele...

Yiğittir ölüsü dağlarda kalan
Maraş'ta kalan, Sivas'ta kalan, Anadolu'da kalan
Yiğittir yiğidin öcünü alan
Soytarıdan yiğit olur mu ulan
Ordu yıkacakmış ker hele hele...

Bu herifin önü sonu ayandır
Anlayana benim sözüm beyandır
Senden korkan hayvan oğlu hayvandır
Gel de Mahzuni'yi vur hele hele...

Aşık Mahzuni


Ayrıca Küçük Hakan** bence Nobre'den daha kazmadır. Dünyanın en kazma Türk futbolcusudur... Hazır futbolculardan söz ediyoruz madem...

Üç gün düşüne düşüne cevab verememek (+) pek de hayırlı bir durum değil. Hele "salon"da çıkan kargaşaya kendisi gideceğine uşaklarını yollar mı insan? Uşak gider, evse senin. kendin koşacaksın bre...

Onu bunu bırakınız, şiir'den konuşunuz. Bizlere de hakaret etmeyiniz, bizi hedef göstermeyiniz.

Parodi mi istiyorsunuz? Alın size parodi. Marx'tan alıntı yapmadan duramayan, kıçımın sosyalistleri; ve dahi Allah'ın kelamını hatırlatacağım kıçımın dindarları... "Adımı boş yere ağzına almayacaksın." Bunu ben demiyorum tabii ki. Dekalog böyle.
"Nalet olsun biçimdeki şiir sevgisine"
Tristan Tzara, Dada Manifestoları Pusu, 2. sezon, 5. bölüm.
Ayrıca gösteri mi istiyorsunuz? Ahan da size gösteri... Hem Fransızca da biliyormuşsunuz hazır...

*Evet devletlum. Zekiyiz. Üç gün düşünüp, zaman kazanmak adına ortalığı bulandırmak için uşaklarımızı önden göndermiyoruz. Ama yeterince zeki değiliz ki hala şiirlerinize saygı duyup duyup umut ediyoruz. Evet, biçimciler de umut eder...
**Bağ'da ufak bir sorun varmış. Bir türlü düzeltemedim. İdare ediverin artık. Yoksa, gayetlen Hakan Ünsal'dan söz ediyorum burda.

Hiç yorum yok: